Vandaag besteld, dinsdag in huis

Bestellingen op zaterdag

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt deze maandag verwerkt en dinsdag bezorgd*


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat in een enkel geval een zending vertraging kan oplopen.


De afleverdatum kan gekozen worden op de afrekenpagina mits alle artikelen in de winkelmand direct leverbaar zijn.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

Een product omruilen of retourneren?


Bij UnykDesign kun je binnen 30 dagen je bestelling gratis retourneren of omruilen.


Retourneren of omruilen is simpel, volg hiervoor de onderstaande stappen:

Heb je besteld via Bol.com? Meld dan je retour aan via Bol.com (Mijn account) en volg de instructies. Belangrijk: wij vragen je om altijd de pakbon toe te voegen.
Heb je besteld via UnykDesign.nl? Volg dan onderstaande stappen:

  • 1Na ontvangst van het product heb je 30 dagen om te retourneren of om aan te geven dat je dat wilt doen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (PDF download, klik hier) maar dat is niet verplicht. Het is voldoende om een e-mail naar retour@unykdesign.nl te sturen. Wij vragen je om in deze e-mail je naam en het bestelnummer van de bestelling en bij voorkeur ook de reden te vermelden. Hiermee meld je de retourzending aan zodat het sneller en makkelijker verwerkt kan worden. Nadat aangegeven is dat je wilt retourneren (middels het modelformulier of e-mail) heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.
    Wil je omruilen voor een ander product? Vermeld in de e-mail dat je graag wilt omruilen en plaats bij voorkeur een nieuwe bestelling. Het product kan dan zo snel mogelijk opgestuurd worden. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via telefoon: 0512 - 202152 (ma. t/m vr. 9 - 17 uur).
  • 2Zodra je e-mail is ontvangen, sturen wij binnen een half uur een e-mail met verzendinformatie.
  • 3Doe het product in de doos/envelop waarmee het ontvangen is of neem een andere geschikte doos. Het product dient ongebruikt (passen mag uiteraard wel), in originele staat (inclusief eventuele labels) en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) aan ons retour gestuurd te worden. Belangrijk: wij vragen je om altijd de pakbon toe te voegen.
  • 4Vermeld het retour adres uit de e-mail op de doos. Wij adviseren een eventueel oud adreslabel te verwijderen. Frankeer op eigen kosten de retourzending bij een PostNL punt en bewaar het verzendbewijs. PostNL punten kunnen gemakkelijk gevonden worden via de PostNL Locatiewijzer

Let op: het herroepingsrecht is alleen van toepassing op consumenten en niet op zakelijke klanten. Heeft u een zakelijke bestelling gedaan en u wilt retourneren? Neem dan contact met ons op.

Ons retouradres:
UnykDesign Retouren
Middenwei 15
9248 SJ  SIEGERSWOUDE


Geld terug

  • Over het algemeen duurt het slechts een paar dagen voordat het geld op je bankrekening is bijgeschreven, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.
  • Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na ontvangst van de retourzending ontvang je een bevestiging per e-mail.
  • Indien je gekozen hebt voor achteraf betalen via AfterPay komt de factuur te vervallen. Mocht je het bedrag reeds betaald hebben, dan boekt AfterPay het binnen anderhalve week weer terug. Heb je meerdere producten besteld en je stuurt niet alles terug, dan maak je alleen het bedrag over van de producten die je wilt houden.
  • Indien de producten zijn gebruikt of beschadigd, kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen.