Vandaag besteld, dinsdag in huis

Bestellingen op zaterdag

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt deze maandag verwerkt en dinsdag bezorgd*


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat in een enkel geval een zending vertraging kan oplopen.


De afleverdatum kan gekozen worden op de afrekenpagina mits alle artikelen in de winkelmand direct leverbaar zijn.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

Wie zijn wij?

In 2019 hebben wij - Jannie en Hendrikus - de online winkel UnykDesign opgericht, met als visie om eerlijke en unieke woonaccessoires aan te bieden, zoveel mogelijk ontworpen en gemaakt in Nederland. We onderscheiden ons door je op een eerlijke en persoonlijke manier te helpen - met oog voor kwaliteit en duurzame materialen.Jannie de Jong Jannie de Jong  
Ik zet mijn expertise graag in voor een ander: iemand voorzien van een persoonlijk cadeau of accessoire voor in huis, kantoor of hotel. Daarnaast houd ik mij bezig met de dagelijkse werkzaamheden, zoals klantenservice, assortiment, administratie, inkoop en het verzorgen van teksten. Heb je vragen over een product of bestelling? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail of per telefoon.

In mijn vrije tijd sport ik graag of doe ik leuke dingen met Hendrikus en onze twee zonen.
Mijn favoriete UnykDesign van dit moment? De Lyrae hanglamp. Deze unieke houten lamp in de vorm van een kroonluchter past als een puzzel in elkaar.
Hendrikus NijhofHendrikus Nijhof  
Webshop (magento) specialist bij UnykDesign. Naast alle techniek houd ik mij bezig met het assortiment en de marketingstrategie. Ook help ik je graag verder bij vragen over producten of bestellingen.

Als echte bourgondiër houd ik van koken en lekker eten. Om fit te blijven doe ik aan sport en in mijn vrije tijd speel ik als toetsenist in een top 100 band. Mijn favoriete UnykDesign van dit moment? De UnykDesign Houten Geometrische Bull M Brons.
Om de kwaliteit en het unieke aspect van de producten die we aanbieden te waarborgen, worden de producten in kleine oplages gemaakt. Mooie afwerkingen, unieke ontwerpen - dit alles en nog veel meer kenmerkt de schitterende producten die we met trots en enthousiasme aanbieden.

Een belangrijk speerpunt voor UnykDesign is dat de klant centraal staat. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent over het product, maar ook over onze dienstverlening. Ook zijn we trots op de verschillende keurmerken die we toegekend hebben gekregen. Hiermee laten we zien dat we een betrouwbare webshop zijn.